Obsah stránky

Obecní ples ve Vážanech nad Litavou 2016

pondělí, 22. únor 2016 | Kulturní a sportovní akce

Dne 20. 2. 2016 se ve Vážanech nad Litavou konal Obecní ples.

Pokud navážeme na historii plesu z r. 2015, který kromě míchaných nápojů, dobré hudby a malé/velké tomboly, gradoval vystoupením vážanských borců s ukázkou baletu Labutí jezero, tak letošní ročník měl opět pevně stanovené momenty, které celou akci pozvedly do vyšší kvality.

Hudbu nám obstaralo trio "Karel Gott revival Morava", které zahrálo a zazpívalo zcela excelentně a tak spontánně, že návštěvníci plesu začali tančit ihned při první hudební sérii, což bývá na mnoha jiných podobných akcích ojedinělým úkazem.

Vystoupení našich borců (Vážanských patriotů) sklidilo stejně jako vloni dlouhé ovace, jelikož předvedené taneční umění a natrénovaný styl všechny neskonale pobavil a dal akci ten správný - rozjezdový impuls.

Obecního plesu se zúčastnilo téměř 140 platících návštěvníků.

Bohatá tombola byla rozdělena do malé a velké tomboly kde bylo celkem 150 ks cen, tentokráte tématicky pojatých do stylu - "Dům, hobby a zahrada".

Obec Vážany nad Litavou, pokračuje v tradici obecních plesů, které se v obci dříve konaly, a které mají svůj význam zejména v upevňování vztahů lidí, na vesnici bydlících.

Závěrem ještě poděkování všem sponzorům, kteří věnovali ceny do tomboly a rovněž i poděkování týmu obsluhy na dolní hospodě.

Těšme se na Obecní ples v r. 2017, který bude takový, jaký si ho my sami uděláme...

 

Podívejte se na video z vystoupení "Vážanských patriotů": https://youtu.be/pChFxnC3d1k

 

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.