Obsah stránky

Nohejbalový turnaj 2015

pondělí, 06. červenec 2015 | Kulturní a sportovní akce

V sobotu, 4. 7. 2015 se uskutečnil ve Vážanech nad Litavou nohejbalový turnaj.

Sraz účastníků byl v 8:15 hod, losování proběhlov 8:30 hod a v 8:45 hod slavnostním výkopem startovaly první duely 13 družstev (celkem 40 soutěžících). Družstva byla rozdělena do dvou skupin (6 a 7 týmů), kde sehrála metodou "každý s každým" boj o postup do finále.

Ve finále se utkala družstva: 1. ze Slavkova a 2. z Vážan n/L. a Kobeřic.

Vítězné družstvo ve složení D. Spáčil, K. Beneš a J. Beneš porazilo v napínavém finalovém zápase slavkovské borce, V. Floriána, V. Rusnáka a Z. Zavadila.

Na třetím místě se umístilo družstvo ve složení K. Richter, T. Jeřábek a J. Jeřábek.

Odměnou pro první čtyři mužstva byly nejen velké medaile s pohárem, ale i každému hráči jedna láhev dobrého sektu. Však si to také všichni soutěžící zasloužili. V den konání turnaje dosahovaly teploty ve stínu přes 35 st. Celsia.

Turnaj byl ukončen v 16:00 hod a všichni hráči si odnesli jako památku na tento turnaj malou medaili, s motivem nohejbalu a s uvedením roku 2015.

Perfektně zajištěnou akci dirigoval aktivně hrající M. Žampach. O občerstvení se postaral personál dolní hospody, v čele s K. Schořem.

Akce se vydařila a příští rok se bude konat již na novém multifunkčním hřišti, kde nazažijí hráči tolik prašného prostředí, jak bylo doposud. Těšme se tedy na další ročník turnaje.

 

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.