Obsah stránky

Moravské derby - klubové zkoušky ohařů 2015

úterý, 05. květen 2015 | Pozvánky a výzvy

Českomoravská myslivecká jednota a Klub krátkosrstý ohař se sídlem v Brně, pořádá dne 9. 5. 2015 v naší obci „Moravské derby - klubové zkoušky vloh ohařů“. Vůdci se psy budou pracovat v honitbách Vážany n/Lit., Hrušky a Křenovice. Zahájení je v dolní hospodě ve Vážanech n/Lit, v 9:00 hod. Vyhlášení výsledků potom kolem 15.00 hod tamtéž.

Výbor klubu zve srdečně všechny občany k účasti a místopředseda klubu, David Halamka dodává pár stručných informací o klubu:

Klub krátkosrstý ohař se sídlem v Brně byl založen v roce 1992  a od té doby sdružuje majitele a chovatele zejména plemene Německý krátkosrstý ohař. V současné době má kolem dvou set členů z celé České republiky a několik i ze Slovenska. Členové jsou jak řadoví myslivci z okolních obcí, tak i profesionální myslivci a vysocí představitelé kynologie na republikové úrovni. Výbor klubu tvoří 11 členů v čele s profesionálním oborníkem Ing. Bc. Pavlem Konečným. Cílem klubu je záchrana a další rozvoj našeho nejrozšířenějšího loveckém plemene - Německého krátkosrstého ohaře.

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.