Obsah stránky

Ježíšek v MŠ Vážany n/Lit. 2016

pondělí, 19. prosinec 2016 | Ostatní

Dne 19. 12. 2016 přivezl pan Oldřich Spáčil do MŠ ve Vážanech nad Litavou zbrusu novou polikarpovou stavebnici, kterou od jeho firmy zakoupila obec Vážany n/Lit. (za nadstandardně zvýhodněnou cenu, za což patří panu Spáčilovi poděkování), za účelem rozšíření hracích prvků v naší mateřské školce. Tato stavebnice rozvíjí u dětí předškolního věku technické a manuální dovednosti a je obecně nejžádanějším prvkem při vybavování školek.

Paní ředitelka MŠ nakoupila v minulém týdnu velké množství dalších dárků a v 9:00 hod začalo, po svačince, jejich velké předávání, které nastartovalo u dětí takovou euforii, kterou můžete zažít skutečně pouze u bezprostředního projevu radosti a nadšení malých dětí...

Starosta dodává: "Měl jsem dnes to štěstí, že jsem byl s místostarostou J. Hloužkem, paní L. Pilátovou a panem K. Škraňkou u předávání dárků našim dětem. Tak krásný zážitek, tolik nefalšované radosti a štěstí, dětského napětí, při čekání na rozdávání dárků a rozzářených dětských očí, jsem už dlouho nezažil. Je to ten nejkrásnější dík za námi realizovanou práci, jež zde na obce pro děti a naše občany odvádíme ... "

 

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.