Obsah stránky

Závěrečné Tvoření pro děti

čtvrtek, 01. červen 2017 | Kulturní a sportovní akce

Tvoření v knihovně 31. 5. 2017, které bylo posledním v tomto školním roce, bylo zahájeno zcela netradičně a to na školním dvoře. Na školním dvoře proto, že jsme měli hosty. Paní Evu Kalivodovou z KKD ve Vyškově a Endy - zlatý retrívr. Co všechno Endy umí, předvedla – v první části její návštěvy - nejen dětem z Tvoření, ale i všem dětem z vážanské MŠ.

Po chvilce odpočinku byla Endy i pozorná posluchačka při čtení v knihovně. Děti si potom z kapsičky na krku Endy mohly vytáhnout otázku ze života pejsků, na kterou bylo někdy i docela těžké odpovědět. Společně jsme to všichni nakonec zvládli. Za odměnu děti dostaly „Řád pruhované kostičky“ a Endy sýrový pamlsek.

Moc děkujeme za příjemné odpoledne paní Kalivodové a její Endy a těšíme se, že se za námi zase někdy podívají.

Již třetím rokem probíhalo Tvoření v knihovně, které bylo opravdu velmi tvořivé a různorodé. Proto děkujeme všem, kteří se na těchto setkáních podíleli – za podporu obci, za vstřícnost paní ředitelce MŠ a všem pracovníkům, za laskavost a rady paní knihovnice a čtenářů, za trpělivost všem rodičům, za velkou kreativitu všem dětem a všem ostatním za velkou a všestrannou podporu a pochopení, bez čehož by to také nešlo. 

Komentář podává L. Pilátová a A. Stříbrná doplňuje:

Ráda bych tímto, za Výbor pro kulturu a školství  i jakožto maminka  a aktivní účastnice, poděkovala paní Ludmile Pilátové za velmi příjemný půlrok výtvarného tvoření v obecní knihovně, kde jsme my, dospělí mohli nejen přihlížet kreativitě, nápadům a fantaziím našich dětí, ale sami jsme se mohli aktivné zapojit do tvoření výtvarných děl. Také bych chtěla poděkovat panu starostovi i děvčatům na obecním úřadě za projevenou přízeň a pomoc, která nám nikdy nebyla upřena. Ba naopak. Těšíme se na další tvoření i společenská setkávání po prázdninách.

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.