Obsah stránky

Ochutnávka čajů - výstavka cukrů 2015

středa, 21. leden 2015 | Kulturní a sportovní akce

Dne 17.1.2015 se uskutečnila první ochutnávka čajů, spojená s výstavkou cukrů paní Stanislavy Halamkové.

V příjemném prostředí renovovaných prostor horní hospody se sešli občané obce na sousedské posezení u čaje, které uvedla svojí přednáškou o čajích paní Ludmila Pilátová a spolu s paní Stanislavou Halamkovou, která vedla přednášku o cukru, tak obě dodaly celé akci ten správný odborně-komerční podtón, což byl i cíl organizátorů celé akce.

K akci podává info i paní Ludmila Pilátová:

Každá ukončená akce v nás vyvolává pocit nějakého hodnocení. Někteří z nás jsou rádi, že si přijdou jen tak popovídat. Jiní uvítají možnost setkat se občany naší vesnice, kteří dlouho na žádné akci nebyli. Další byli zvědaví na samotnou výstavu balených cukrů nebo na nově otevřené nekuřácké prostory horní hospody. Bylo nám tu dobře, i když chvílemi trošku těsno... :-)

Za vstřícnost a podporu naší akce chceme poděkovat slečně Sabině Hrabovské. 
Velké poděkování za přípravu výstavky balených cukrů patří paní Stanislavě Halamkové, která pro nás připravila zajímavé povídání o své sbírce. Kdo měl zájem, dověděl se i mnoho zajímavostí z historie cukrovaru ve Slavkově u Brna. Poděkování zaslouží i autor reportáže z naší „ochutnávky“  pan Adam Hrbáč. Jeho reportáž byla uveřejněna ve Vyškovských novinách pod názvem „První ochutnávka čajů příjemně osladila zimu“.
Největší poděkování však zaslouží všichni ti, kteří se naší ochutnávky i výstavky zúčastnili, a kteří vytvořili příjemnou a pohodovou atmosféru sobotního odpoledne. Naše příští akce se určitě přesune do větších prostor, abychom vytvořili podmínky pro zábavu a poučení nejen dospělých, ale i dětí. Všem dětem, děkuji za krásné obrázky a těšim se na další setkání...
 

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.