Obsah stránky

Rozsvícení vánočního stromu s Mikulášem 2015

pátek, 04. prosinec 2015 | Kulturní a sportovní akce

Ve čtvrtek, 3. 12. 2015, mohli občané Vážan n/Lit. shlédnout milou akci, která je tradicí v závěru každého roku.

Slavnostní rozsvícení vánočního stromu, s příchodem Mikuláše.

Po zahájení, vzala zkušeně do svých rukou celou organizaci akce paní ředitelka MŠ, která spolu s pedagogickým sborem režírovala vystoupení dětí z MŠ, které nejprve nedočkavě čekaly příchod Mikuláše a čertů. Potom se s příchodem Mikuláše a čertů trochu bály, ale po několika milých slovech, kterými je Mikuláš oslovil, šel strach pryč a děti se předváděly ve svých dovednostech, aby si dárečky od Mikuláše řádně zasloužily.

V průběhu akce bylo k dispozici občerstvení, pod taktovkou Kamila Zborovského a Karla Škraňky, což jistě všichni příchozí ocenili (akci navštívilo téměř 250 občanů).

Závěrem byl k vidění velmi pěkný, s napětím očekávaný, slavnostní ohňostroj.

K celé akci přikládáme komentář paní ředitelky MŠ:

Nemusíš se čerta bát…, bylo motto letošního slavnostního rozsvěcení vánočního stromu, s příchodem „Mikuláše a jeho družiny“. Tento večer si vždycky užíváme s dětmi a s jejich nejbližšími, abychom si připomněli, že je třeba si také vážit společných chvilek, kterých je v současné době tak málo.  Zazpívali jsme si, zatančili a pochutnali na dobrotách ze stánků a doufám, že i společně zavzpomínali na doby, kdy i my starší jsme byli v kůži našich nejmenších. Věříme, že tento čas strávený s námi, zanechá ve vás příjemný, hřejivý pocit. Tomu odpovídá i suma, která byla předána panem Kamilem Zborovským, ve výši 7 350,- Kč za občerstvení a paní Zdenou Javůrkovou, ve výši 3 776,- Kč za prodej dárečků, které jsme společně vyrobili.

Ještě jednou vám všem, kteří jste k zdárnému průběhu této akce jakýmkoli způsobem přispěli, mnohokrát děkuji a přeji krásné prožití adventního času a mnoho milých chvil s těmi, které máte rádi.

Za všechny v mateřské škole, Stanislava Babušíková

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.