Obsah stránky

Podzimní pochod 'SE SLEPICÍ NA SLEPICI' 2016

pondělí, 10. říjen 2016 | Kulturní a sportovní akce

Jak je krásně na podzim v lese mohou potvrdit Sleťáci a jejich přátelé, kteři se v sobotu 8. 10. 2016 zúčastnili pochodu Ždánickým lesem „ ZE SLEPICÍ NA SLEPICI“.

Přinášíme komentáře dvou účastníků pochodu:

"Po cestě vlakem ze Slavkova do Nevojic jsme se pomalu vnořili do krásně zbarvené přírody a začali ukrajovat naplánované kilometry, kterých jsme – po sečtení všech údajů ze sádníků – napočítali 18!!! Všichni jsme se zapsali do vrcholové knihy „NA SLEPICI“. U chaty č. 6 jsme si opekli pár špekáčků, vypili dobrou kávu a čaj. Počasí bylo tak akorát a tak doufám, že si všech 13 účastníků  výšlap náležitě užilo (a to platí i pro dva pejsky) a příště půjdou všichni zas.  Zdrávi došli!"

Stanislava Halamková

"Ti, kdo chodí pravidelně na „výšlapy“, tak vědí, že vycházky jsou paní Staňkou Halamkovou nejen pečlivě naplánované, ale nechybí i nějaké to poučení, překvapení a spousta legrace.  Potom i malým účastníkům osmnáctikilometrový pochod rychle uteče. Odměnou všem jsou nejen nové zážitky a vědomosti, ale i možnost využít vycházku podzimní přírodou k relaxaci a popovídání si s ostatními účastníky. Za krásný den všem Sleťákům moc děkujeme."

Ludmila Pilátová

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.